Turvallisuuskomitea osallistuu SuomiAreenaan

Turvallisuuskomitea osallistuu tänä kesänä ensimmäistä kertaa SuomiAreena-tapahtumaan teemalla Yhdessä Turvallinen Suomi. SuomiAreena järjestetään 10.7.-14.7. Porissa.

Turvallisuuskomitea järjestää maanantaina 10.7. kello 10 Kaikkeen on varauduttu – faktaa vai fiktiota? -paneelikeskustelun Antinkatu 5 -lavalla. Tiistaina 11.7. kello 9.40 on Näin toimit verkossa oikein – ohjeita digitaaliseen arkeen -torivartti MTV-lavalla.
Paneeliosuudessa keskustellaan suomalaiseen varautumiseen ja turvallisuuteen liittyvistä uskomuksista, asiantiloista ja tavoitteista, joita käsitellään faktaa vai fiktiota näkökulmasta. Paneelikeskusteluun osallistuvat Laura Halminen (toimittaja, Helsingin Sanomat), Ari Jalonen (kansanedustaja, Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä), Jukka Juusti (puheenjohtaja, Turvallisuuskomitea ) ja Marko Nieminen (johtaja, Hätäkeskuslaitos). Tilaisuuden juontaa Tuomas Muraja (vapaa toimittaja, tietokirjailija, Faktabaari.fi).

Torivartissa puhumassa ovat Kodin kyberoppaan kirjoittaja Jaana Laitinen ja Turvallisuuskomitean erikoistutkija Pentti Olin. Tilaisuuden juontaa Eemeli Peltonen.

Lisäksi Turvallisuuskomitealla on oma teltta SuomiAreenan torilla maanantaista perjantaihin. Tapahtuman aikana Turvallisuuskomitea jakaa tietoa kokonaisturvallisuudesta suomalaisen varautumisen mallina, joka on kansainvälisesti uniikki ja arvostettu. SuomiAreenan vierailijoilla on viikon aikana mahdollisuus tulla testaamaan tietojaan kokonaisturvallisuuteen ja varautumiseen liittyen.

Tervetuloa osallistumaan tapahtumiin ja tutustumaan Turvallisuuskomitean toimintaan!